Wil je een website?
Druk op de knop hierboven en we gaan snel samen zitten. Ik ben erg benieuwd naar je onderneming!

Wat kost het om een website te laten maken?

Omdat ik graag mensen help kijk ik naar de situatie. Mensen die het kunnen betalen betalen de normale prijs en zo niet dan gaan we onderling overleggen en houd ik rekening met jouw situatie. Ik vind dit een fijne manier van werken. Zo probeer ik voor de helft klanten te krijgen die mijn boterham kunnen betalen en de andere helft klanten die ik juist kan helpen.

Website laten maken

Liefde en passie; dit geef ik iedere website die ik maak.

Ik heb mijn ontwerpen in 3 opties verdeeld.

  • One page website.
  • Website met meedere pagina’s en functionaliteiten. (ook webshops)
  • Een uitgebreide website of webshop. (meer dan 20 pagina’s)


One page website:

Als je een verhaal probeert te vertellen met je website zal deze gemakkelijk op een website met één pagina stromen. Dit is waarom ze bijvoorbeeld goed zijn voor portfolio’s – de bezoeker kan ononderbroken door de creaties van de kunstenaar blijven scrollen net zoals ze in een galerij zouden doen door gewoon van schilderij naar schilderij te lopen.
Prijs: € 1150,- (excl. BTW)

Website met meerdere pagina’s en functionaliteiten:
Websites met meerdere pagina’s zijn zeer veelzijdig – ze zijn geschikt voor elk type onderneming en elk doel. Met een website met meerdere pagina’s kun je een startpagina hebben met alle algemene informatie over je onderneming en vervolgens een speciale pagina voor je winkel, een pagina met meer gedetailleerde informatie over je onderneming en een pagina waarop mensen contact met je kunnen opnemen etc. Onder functionaliteiten versta ik bijvoorbeeld wanneer je een dienst verleent waarbij je mensen wilt kunnen inplannen dan kan ik een boeking kalender toevoegen aan de website waarin jij aan de achterkant aangeeft op welke tijden je beschikbaar bent. En aan de voorkant kan de bezoeker zelf een afspraak inplannen middels het boeking systeem.
Prijs: € 1650,- (excl. BTW) – Wanneer meer dan 10 pagina’s dan gaan we in overleg.

Een uitgebreide website of webshop (meer dan 20 pagina’s):
We gaan in overleg over de prijs.

Bereken hier gemakkelijk de kosten.

 

Periodieke kosten (optioneel)

Om je website online te krijgen heb je een domeinnaam en webhosting nodig. Heb je deze al en hoeft je website niet onderhouden te worden door Nabbe Webdesign dan kun je het stukje hier beneden overslaan.

Domeinnaam

Een domeinnaam is het adres van je website: zo is het duidelijk voor je bezoekers wat ze moeten intikken in de adresbalk van hun browser om bij jou te belanden.
Deze domeinnaam krijg je van mij en is jouw eigendom.

Hosting

Hosting is heel simpel gezegd het huren van een stukje opslag op een computer die altijd bereikbaar is via het internet (een server). Dit heb je nodig om je website bereikbaar te hebben.
Jouw website zal op een server in beheer van Nabbe Webdesign komen te staan.
Voor € 75,- (excl. BTW) per jaar zorg ik voor de hosting van je website en de wekelijks updates van WordPress en plugins. Dit is belangrijk om de website goed te laten blijven functioneren.

Website laten maken?

Wijzigingen strippenkaart (optioneel)

Ik hou zelf niet zo van abonnementen waar je niet precies weet wat je ervoor terug krijgt. En omdat website-aanpassingen enorm kunnen verschillen per website, ben ik geen voorstander van vaste prijzen hiervoor. Mijn oplossing: de wijzingen-strippenkaart.

Je kunt bij mij wijzigingen-strippenkaarten krijgen van 10 of 20 strippen, waarbij elke strip staat voor 15 minuten werktijd. Op deze manier betaal je dus precies voor het werk wat er geleverd wordt en zit je niet aan periodieke kosten vast. De strippenkaart van 10 strippen (2,5 uur) kost € 130,- (excl. BTW) en de kaart van 20 strippen (5 uur) kost € 250,- (excl. BTW).

Bereken hier gemakkelijk de kosten.

Kopje koffie of thee?

Websites maken doe ik met liefde en passie. Graag maak ik kennis om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Afspraak maken?

Samen naar een nieuwe wereld

Website laten maken

Vul het formulier in en ik neem contact met je op.